Coafura si accesorii 

Subcategorii

 • KASHO

  Foarfeci profesionale pentru coafura

  Foarfecile profesionale pentru coafura KASHO, fabricate manual, reprezinta incoronarea realizarilor unui “shisho”, mester extrem de calificat ce isi marca plin de mandrie foarfecile cu sigla KASHO.


  Fiecare pereche de foarfeci KASHO reflecta forma impecabila, finisare si functionalitate. Toate foarfecile KASHO sunt create prin design ingrijit si constructie din materiale avansate, tratate termic prin tehnologii de ultima ora.


  Imbinarea procesului integrat de fabricatie cu indemanarea mesterilor fierari face sa fie indeplinite standardele nemiloase ale vechilor mesteri fierari japonezi pentru sabia de samurai.


  Kasho – Tehnologie

  Foarfecile KASHO sunt fabricate din otel - carbon special aliat, pentru rezistenta superioara la coroziune si utilizare. Otelul este aliat cu molibden, vanadium, cobalt si alte elemente, pentru a capata caracteristici deosebite. Tehnologia KASHO de tratament termic impreuna cu tratamentul de calmare la temperaturi sub zero grade Celsius asigura lamei un tais extrem de ascutit si durabilitate

  Catalog produse

  Vizualizare catalog
 • LAKME