Confidentialitate

Informatiile furnizate catre S.C. TERTIA cosmetic S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C.TERTIA cosmetic S.R.L este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 15851.
S.C. TERTIA cosmetic S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.
S.C. TERTIA cosmetic S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. S.C. TERTIA cosmetic S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate fara motiv temeinic.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C.TERTIA cosmetic S.R.L are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este intocmirea facturii fiscale.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, dar refuzul dvs. determina imposibilitatea intocmirii facturii fiscale si implicit onorarea comenzii.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la conducerea S.C.TERTIA cosmetic S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.


« înapoi